loading...
كتابخانه علامه طباطبايي شهرستان شهرضا
سمیه السادات میر محمدی بازدید : 508 جمعه 03 مرداد 1393 نظرات (3)

كتابخانه عمومي علامه طباطبايي شهرستان شهرضا

تاسيس كتابخانه در شهرضا به سالهاي 1320بر مي گردد و از سال 1343كتابخانه عمومي فرهنگ بطور رسمي آغاز بكار كرده، در سال 1347كتابخانه شماره 2 تاسيس گرديد0 كتابخانه علامه طباطبائي شهرضا در سال 1359 از ادغام 2 باب كتابخانه (عمومي فرهنگ  و شماره 2) در مكان فعلي  افتتاح و به نام علامه طباطبائي مزيّن گرديد ،   در سال 1374 بدنبال پي گيريهاي مستمر، قطعه زميني به مساحت 350 متر مربع كه در مجاورت كتابخانه بود خريداري و امكان توسعه كتابخانه فراهم گرديد .

در ادامه مطلب توضیح مختصری درباره قسمت های مختلف کتابخانه داده شده است .

...

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 306 چهارشنبه 20 فروردین 1393 نظرات (2)

 

 به اطلاع اعضای محترم کتابخانه و علاقمندان به پژوهش و مقالات علمی میرساند پایگاه نمایه نشریات تحت وب به نشانی www.irannamaye.ir در دسترس مراجعان قرار گرفته است . اعضای محترم میتوانند با مراجعه به این آدرس یا کلیک بر روی لینک این این پایگاه در قسمت پیوندها درهمین وبلاگ از خدمات آن بهره مند شوند.

 

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 233 پنجشنبه 02 مرداد 1393 نظرات (0)

 

 

دعوت دبيركل نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور براي شركت كتابداران در راه پيمايي روز جهاني قدس

عليرضا مختارپور در پيامي از عموم كتابداران و كاركنان كتابخانه هاي عمومي كشور دعوت كرد تا در مراسم روز جهاني قدس شركت كنند.

عليرضا مختارپور دبيركل نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور در آستانه فرارسيدن روز جهاني قدس با صدور پيامي ضمن تسليت شهادت جانسوز مردم مظلوم غزه توسط صهيونيست هاي جنايتكار، از عموم كتابداران و كاركنان كتابخانه هاي عمومي كشور دعوت كرد با لبيك به بنيانگذار كبير جمهوري اسلامي و همگام با امت سلحشور و شهيد پرور ايران اسلامي با فرياد مرگ بر آمريكا، مرگ بر اسرائيل انزجارخود را از جنايت صهيونيست ها ابراز و همصدا با ديگر ملل جهان حمايت خود را از مظلومان غزه و فلسطين اعلام كنند.

در پايان اين پيام آمده است: به اميد روزي كه سرزمين هاي اشغالي به دامن اسلام بازگردد و مردم آن از يوغ استكبار جهاني آزاد شوند

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 111 چهارشنبه 01 مرداد 1393 نظرات (2)

 

كسب رتبه برتر فرهنگي اداره كتابخانه هاي عمومي شهرضا در سطح استان

اداره كتابخانه هاي عمومي شهرستان شهرضا به دليل عملكرد مطلوب فرهنگي در سطح استان به عنوان اداره كتابخانه هاي برتر فرهنگي در تيرماه سال 93 انتخاب شد.

هر شهرستان بر مبناي سنجش شاخص‌هاي فرهنگي ، شامل فضاسازي فرهنگي، اطلاع‌رساني فعاليت‌هاي فرهنگي، برگزاري مسابقات فرهنگي ، فعاليت كانون‌هاي ادبي، گروه هاي مطالعاتي و نقد كتاب، برقراري ارتباط موثر و كارآمد با مراكز فرهنگي و ارائه ايده‌هاي بديع و خلاقانه براي ارتقاي مطالعه مفيد مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد.

شهرضا با کسب 720 امتياز  و با داشتن 4 باب كتابخانه نهادي و 5 باب كتابخانه مشاركتي فعال توانست با تدوين برنامه‌هاي فرهنگي موثر و كارآمد به عنوان شهرستان برتر فرهنگي در استان مطرح شود .

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 103 یکشنبه 29 تیر 1393 نظرات (0)

گراميداشت ديدار كتابداران كتابخانه هاي عمومي سراسركشور با رهبر معظّم انقلاب اسلامي (29/4/1390)

مقام معظم رهبري در ديدار با كتابداران كتابخانه هاي عمومي كشور: هرچه ما پيش برويم، احتياج ما به كتاب بيشتر خواهد شد. اين كه كسى تصور كند با پديد آمدن وسائل ارتباط جمعىِ جديد و نوظهور، كتاب منزوى خواهد شد، خطاست.

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 166 یکشنبه 29 تیر 1393 نظرات (0)

سخنانی  گوهر بار از مولای عرشیان حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام)

راه خوب زيستن

و درود خدا بر او، فرمود: مرگ بهتر از تن به ذلت دادن و به اندك ساختن بهتر از دست نياز به سوي مردم داشتن است. اگر به انسان نشسته در جاي خويش چيزي ندهند. با حركت و تلاش نيز نخواهد داد، روزگار دو روز است، روزي به سود تو، و روزي به زيان تو است، پس آنگاه كه به سود تو است به خوش گذراني و سركشي روي نياور، و آنگاه كه به زيان تو است شكيبا باش. (حكمت 396)

ارزش عقل

و درود خدا بر او، فرمود: خدا عقل را به انساني نداد جز آن كه روزي او را با كمك عقل نجات بخشيد. (حكمت 407)

راه خودسازي

و درود خدا بر او، فرمود: در تربيت خويش تو را بس كه از آنچه بر ديگران نمي پسندي دوري كني. (حكمت 412)

 

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 153 یکشنبه 29 تیر 1393 نظرات (0)

اعلام برتری اداره کتابخانه های عمومی شهرستان شهرضا در سطح کشور

 

 

 

mirmohamadi-ketabkhane shahreza

 

 

 

   رییس اداره کتابخانه های عمومی شهرضا و مسئول کتابخانه علامه طباطبائی گفت: مجموعه کتابخانه های عمومی شهرضا توجه به عملکرد درخشان خود در زمینه های مختلف توانست در بخش پذیرش عضویت سراسری در بین 1298 کتابخانه کشور، رتبه دوم کشور را از آن خود کند که این امر زمینه استفاده اعضاء کتابخانه های شهرستان از شبکه گسترده ۳۵۰۰ کتابخانه در کل کشور را فراهم خواهد کرد.

 

   میرمحمدی اعلام کرد: در آخرین ارزیابی صورت گرفته در این زمینه، علاوه بر انتخاب کتابخانه علامه طباطبائی شهرضا به عنوان رتبه دوم کشوری، 2 باب از مجموع4 باب کتابخانه نهادی آن نیز به عنوان برترین کتابخانه های کشوری انتخاب شدند.


   وی
 در همین زمینه با اشاره به انتخاب کتابخانه علامه طباطبائی شهرضا به عنوان کتابخانه برتر فرهنگی استان در بهمن ماه سال گذشته بیان داشت: توکل به خدا، همت و عزم جدی کتابداران و بهره مندی از منویات مقام معظم رهبری در حوزه کتاب و کتابخوانی در کنار همکاری و همدلی تمامی مسوولان شهرستان را باید از جمله مهمترین دلایل کسب چنین موفقیت هایی بدانیم.

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 133 یکشنبه 29 تیر 1393 نظرات (1)

عناوین  کتب رسیده به کتابخانه در تاریخ ۹۳/۲۹/۴

۱. اسلام از آغاز تا امروز

۲. ده اصل اساسی در فرزند پروری خوب

۳. روایت دینی

۴. کشف بدن انسان

۵. بن هور

۶. هتل مامان

۷. اکوتوریسم

۸. به ماشین خوش آمدید

۹. بازاریابی کارآفرینانه

۱۰. اندیشه ایرانشهری در عصر اسلامی

۱۱. شعله آواز

۱۲. فرهنگ آموزش و یادگیری

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 176 یکشنبه 22 تیر 1393 نظرات (0)

ای مولود خجسته رمضان! ای بدر تمام ماه خدا! تو تنهاترین فرزند رمضانی و آسمان، در پیشگاه کرم و بخشش تو، با این همه ابرهای باران زایش، گمشده ای غریب بیش نیست. رسول رحمت، تو را بر شانه های خویش سوار می کرد و بر تو مباهات مینمود. تو ادامه محمد (ص) و کرانه علی (ع) هستی. تو امام مایی و ما مُرید و دلداده تو.

و اینک در بهار شکفتن تو، در فصل خدا، بر خود از رهبری تو می بالیم و بر نامت که زینت همه خوبی ها و نیکی هاست، افتخار می کنیم

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 100 دوشنبه 08 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

مديركل كتابخانه هاي عمومي استان اصفهان گفت: ايجاد كتابخانه در خوابگاه هاي دانشجويي يكي از مصوبات جلسه نهضت مطالعه مفيد استان بود كه بزودي به مرحله اجرا مي رسد.

غلامرضا ياوري اظهار داشت: دانشجويان يكي از گروه هاي مهم و تاثير گذار در راستاي ارتقاء فرهنگ مطالعه هستند كه بايد در اولويت برنامه هاي فرهنگي باشند.

دبير كميته مطالعه مفيد استان افزود: در همين راستا مصوبه احداث كتابخانه در خوابگاه هاي دانشجويي توسط معاون هماهنگي امور عمراني استانداري به تمامي دانشگاه هاي استان ابلاغ شده است.

وي با اشاره آمادگي اداره كل كتابخانه هاي عمومي درخصوص همكاري با دانشگاه ها در اجراي اين مصوبه گفت: اميدواريم با اجراي اين مصوبه شاهد رشد و توسعه سرانه مطالعه باشيم.

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 137 پنجشنبه 04 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

تازه های کتاب

 

۱. شیوه عملی مقاله نویسی نوشته ی خلیل میرزایی

۲. بخارای من، ایل من نوشته ی محمد بهمن بیگی

۳. اخلاق الهی نوشته ی مجتبی طهرانی

۴.حیات پس از مرگ نوشته ی علی محمد اسدی

۵. اقتصاد کلان نوشته ی محمد حسن مصطفوی

۶. مبانی  علم اقتصاد نوشته ی محمد نظری

۷. احکام نماز نوشته ی محمد وحیدی

۸. عقاید یک دلقک نوشته ی هاینریش بل

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 146 پنجشنبه 04 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

نمایشگاه کتاب " بانوی آفتاب "

 

به مناسبت تولد حضرت زهرا (س) نمایشگاهی از کتابهای با موضوع حضرت زهرا (س) با عنوان بانوی آفتاب از تاریخ ۳۱ فروردین لغایت ۴ اردیبهشت ماه در محل کتابخانه علامه طباطبائی برگزار شد.

 

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 111 چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

                       

                                                سوم اردیبهشت

                              ذ                 روز بزرگداشت شیخ بهایی

 

شیخ بهایی دانشمندی است که با وجود گستردگی وجوه شخصیتی اش کمتر در میان عامه شناخته شده است. او دانشمندی است که در حوزه های مختلف علمی تحقیق کرده و در تمامی حوزه های مختلف علمی صاحب تخصص و تبحر است.

بهاءالدین محمدبن عزالدین حسین بن عبدالصمدبن شمس الدین محمدبن علی بن حسین بن محمدبن صالح حارثی همدانی عاملی جعبی، معروف به شیخ بهایی، حکیم و فقیه و عارف و منجم و ریاضی دان و ادیب و شاعر و مورخ بزرگ، در سال 953 قمری در بعلبک از توابع جبل عامل دیده به جهان گشود. ناحیة «جبل عامل» همواره یکی از مراکز شیعه در مغرب آسیا بوده است و پیشوایان و دانشمندان شیعه که از این ناحیه برخاسته اند، بسیارند.

پدر بزرگوارش شیخ حسین فرزند عبدالصمد حارثی از علمای فقه و اصول و از اعاظم روزگار خود بوده است. بهاءالدین در کودکی به همراه پدرش به ایران آمد و پس از اتمام تحصیلات، شیخ الاسلام اصفهان شد. او پس از فراگیری مقدمات علوم نزد پدر بزرگوار خود وارد حوزه های مختلف علوم زمان خویش شد و در بسیاری از علوم روزگارش متبحر گشت به طوری که گفته اند او از هر علمی به میزان کفایت و مهارت گلی چیده بود. فقه، فلسفه، ریاضیات، اصول، هندسه، نجوم، طب، ادبیات و... همگی از علومی بودند که شیخ بزرگوار شم دانش پژوهی خود را در آنها آزموده بود.

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 127 دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

                                                                       

 

 

                                              Bahar malekoshoara زندگینامه محمد تقی ملک الشعرای بهار                               

 

  محمدتقي ملك‌الشعراي بهار شاعر، نويسنده، پژوهشگر، سياستمدار و از مهمترين و برجسته‌ترين چهره‌هاي ادبي و فرهنگي ايران در سال 1304 قمري/ 1265 شمسي در شهر مشهد متولد شد. پدرش حاج محمدكاظم فرزند محمدباقر كاشاني رئيس صنف حريربافان مشهد و او فرزند حاج عبدالقدير خاراباف بود. حاج محمدكاظم پدر محمدتقي شاعر و ملك‌الشعراي آستان قدس رضوي بود. محمدتقي كه شاعري را از هفت سالگي آغاز كرده بود ابتدا ادبيات فارسي را نزد پدر آموخت و سپس در نزد ميرزا عبدالجواد اديب نيشابوري و صیدعلي خان درگزي معلومات ادبي‌اش را تكميل نموده و با مطالعه شخصي پيرامون مسايل سياسي، اجتماعي، فرهنگي و ادبي ايران و جهان دانش خود را روزافزون كرد. محمدتقي تخلص شعري خود را از بهار شيرواني شاعر عصر ناصرالدين شاه وام گرفته و پس از درگذشت پدر، در سن هجده سالگي و به فرمان مظفرالدين شاه عنوان ملك‌الشعرايي آستان قدس رضوي را به دست آورد. ملك‌الشعراي بهار از همان عنفوان جواني شاعري نام‌آور شد و همزمان به امور اجتماعي سياسي علاقه‌مندي نشان داده با شكل‌گيري نهضت مشروطيت ايران به حمايت از آن پرداخت و در دوران مشروطيت اشعار و قصايدي در آن باره سرود كه سخت مورد توجه قرار گرفت. در سال 1328ق در شعبه حزب دموكرات ايران در مشهد عضويت يافته و روزنامه نوبهار را كه ناشر افكار اين حزب بود، بنياد نهاد. در سال 1332ق از حوزه انتخابیه درگز و كلات و سرخس به نمايندگي مجلس شوراي ملي انتخاب شده به تهران آمد و مدتي بعد تحت فشار روس و انگليس به قم و سپس بجنورد تبعيد شد. همزمان با كودتاي سوم اسفند 1299 دستگير شد و در سال 1302 به نمايندگي از مردم ترشیز وارد مجلس شد . از مخالفان رضاخان بود و پس از آغاز سلطنت او از امور سياسي كناره گرفت و در دوره رضا شاه بارها تبعيد و زنداني شد. در سال 1323 مدتي وزير فرهنگ شد و در دوره 15 مجلس شوراي ملي نماينده تهران بود. سروده ها و اشعار ملك‌الشعراي بهار فصل نويني در ادبيات سياسي، اجتماعي كشور گشود. بهار به ويژه در انتقاد از روش استبدادي حكومت در دوره رضا شاه اشعار با ارزشي سروده است. بهار نهايتاً در اول ارديبهشت 1330 درگذشت.

 

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 136 دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

روز بزرگداشت سعدي شيرازي

 

اول ارديبهشت

 

سعدی

 

مشرف الدین مصلح بن عبدالله شیرازی شاعر و نویسنده بزرگ قرن هفتم هجری قمری است. تخلص او " سعدی" است که از نام اتابک مظفر الدین سعد پسر ابوبکر پسر سعد پسر زنگی گرفته شده است. وی  احتمالاً بین سال های 600 تا 615 هجری قمری زاده شده است. در جوانی به مدرسه نظامیه بغداد رفت و به تحصیل ادب و تفسیر و فقه و کلام و حکمت پرداخت. سپس به شام و مراکش و حبشه و حجاز سفر کرد و پس از بازگشت به شیراز، به تألیف شاهکارهای خود دست یازید. وی در سال 655 سعدی نامه یا بوستان را به نظم درآورد و در سال بعد(656) گلستان را تألیف کرد. علاوه بر اینها قصاید، غزلیات، قطعات، ترجیع بند، رباعیات و مقالات و قصاید عربی نیز دارد که همه را در کلیات وی جمع کرده اند. وی بین سال های 690 تا 694 هجری در شیراز درگذشت و در همانجا به خاک سپرده شد.

هر دم از عمر مي رود نفسي                         چون نگه مي کنم نمانده بسي

اي که پنجاه رفت و در خوابي                          مگر اين پنج روز دريابي

خجل آن کس که رفت و کار نساخت                 کوس رحلت زدند و بار نساخت

خواب نوشين بامداد رحيل                             بازدارد پياده را زسبيل...

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 147 یکشنبه 31 فروردین 1393 نظرات (0)

 

 

مسافرت یک فرشته 

               دريا غريق مرحمت بي كران تو               هفت آسمان تجلي رنگين كمان تو

               خورشيد ناز مي كشد از ذرهاي خاك           آنجا كه صبح مي گذرد كاروان تو

                صدها فرشته بال نهادند بر زمين              تا دامن خديجه شود ميزبان تو

               بهتر شد آن زنان قريشي نيامدند              حوا و مريم اند پرستار جان تو

              بر قلبهاي خسته ما هم نزول كن               اي جبرئيل تا به سحر هم زبان تو

              يك شاخه ياس در دل مجروح كاشتيم            تنها به احترام مزار نهان تو

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 93 چهارشنبه 13 فروردین 1393 نظرات (0)

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود

خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود

ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه

گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود

 

ایام شهادت اولین شهید راه ولایت بر شما تسلیت باد.

 


سمیه السادات میر محمدی بازدید : 107 پنجشنبه 15 اسفند 1392 نظرات (0)

همایش کارگاهی در  آینه نقد

 

همایش کارگاهی در آینه نقد کار مشترک اداره کتابخانه های عمومی شهرستان شهرضا ،انجمن ادبی جوانان شهرضا،اداره ی ارشاداسلامی ُ گروه های درسی در تاریخ 23بهمن در تالار سرو مجموعه ی فرهنگی هنری مدرس برگزار گردید. در این جلسه دو اثر از آثار قاسم صرافان به نام های مولای گندمگون و ه. دو چشم  توسط محسن سامع ، مصطفی منصف و حمید صدری نقد و بررسی گردید.

در بخش اول سامع ضمن بررسی شعر مذهبی  به آسیب شناسی این گونه ی ادبی پرداخت و با بیان نمونه هایی از شعر های مولای گندمگون و هـ.دو چشم مواردی از نقد ساختاری آثار صرافان اشاره کرد . سپس صدری با بررسی جایگاه نقد فنی در این دو اثر به بررسی آرایه های ادبی بویژه بدیع معنوی این دو کتاب پرداخت . در ادامه منصف نیز با بررسی آشنایی زادیی در آثار صرافان مواردی را برای حاضران توضیح داد.

در بخش دوم ابتدا سامع به مقایسه ی شعری از هـ. دو چشم با دیگر آثار معاصران پرداخت وصدری نیز با بیان نمونه هایی نقد اجتماعی و تأثیر محیط را بیان کرد . منصف نیز با بررسی کاربرد زبان و اصطلاحات عامیانه به بررسی نقد زبانی در دو اثر پرداخت. این جلسه ساعت 6 عصر به پایان رسید.

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 88 پنجشنبه 15 اسفند 1392 نظرات (0)

چهارمین همایش تجلیل از فعالان نهضت مطالعه مفید شهرستان شهرضا

 

 در تاریخ 11 اسفند 92 چهارمین همایش تجلیل از فعالان نهضت مطالعه مفید شهرستان شهرضا در محل فرمانداری شهرضا برگزار گردید.

   در این همایش پس از قرائت آیات قرآن توسط قاری بین المللی قرآن آقای فیضی و عرض خیرمقدم خانم پورخاقان حضور مدعوین جلسه، آقای سیدرضا عقدایی، فرماندار شهرضا طی سخنانی گفت: هر چند امروزه با برخورداری از شبکه‌های اینترنتی دسترسی به کتاب‌های دیجیتالی آسان‌تر شده است، اما هیچ مطالعه‌ای را نمی‌توان جایگزین کتاب کرد که همیشه و در همه جا قابل دسترسی است و خواندن کتاب خود یک شور و نشاط خاصی دارد و حلاوتی که در خواندن کتاب است، در کتاب‌های الکترونیکی وجود ندارد.

برای مشاهده کامل مطلب به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 103 پنجشنبه 15 اسفند 1392 نظرات (0)

نمایش عروسکی در بخش کودک کتابخانه علامه طباطبائی

 

 

در تاریخ 13 اسفند 92 با همکاری مهدکودک و پیش دبستانی سلاله نمایش عروسکی با عنوان" دوست خوب ما کتاب" و با قصه گویی سرکار خانم قنبری ،در بخش کودک کتابخانه علامه طباطبائی برگزار گردید و در پایان با اهدای کتاب از کودکان تقدیر شد.

سمیه السادات میر محمدی بازدید : 180 پنجشنبه 15 اسفند 1392 نظرات (0)

 در تاریخ 14 اسفند 1392 طی هماهنگی های به عمل آمده، دانش آموزان دبیرستان ابن سینا به سرپرستی جناب آقای صدری از کتابخانه علامه طباطبائی بازدید نمودند. در این بازدید دانش آموزان با راهنمایی های دبیر مربوطه و مسئول کتابخانه با بخش ها و خدمات مختلف کتابخانه آشنا شدند و به عضویت کتابخانه در آمدند.

 

 


اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 105
  • کل نظرات : 16
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 38
  • آی پی امروز : 20
  • آی پی دیروز : 25
  • بازدید امروز : 35
  • باردید دیروز : 35
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 171
  • بازدید ماه : 589
  • بازدید سال : 4,592
  • بازدید کلی : 47,117